Over Brasschaatse Schaliëndekkers

Brasschaatse Schaliëndekkers uit Brasschaat (Antwerpen) is uw betrouwbare partner en dakwerker voor algemene dakwerken en daktimmerwerken. Dankzij 30 jaar professionele ervaring, een zaakvoerder die zelf aan ieder project meewerkt en ons deskundig geschoold personeel bent u verzekerd van vakwerk voor uw dak.

 

Behalve dakwerken voert Brasschaatse Schaliëndekkers ook andere werkzaamheden uit. We plaatsen Velux-dakramen of lichtkoepels en beheersen het vak van zinkwerken, koperwerken en loodwerken tot in de puntjes. Uw garantie dat uw dak van nok tot dakgoot en regenpijp tiptop afgewerkt wordt.

 

Ook voor gevelbekleding kunt u op ons rekenen. Zo zorgt Brasschaatse Schaliëndekkers ervoor dat uw hele huis van boven tot onder perfect is afgedicht tegen weer en wind, kou en warmte. Helemaal klaar voor het Belgisch klimaat dus.

 

Brasschaatse Schaliëndekkers is voornamelijk actief in de ruime regio rond Antwerpen. U kunt een beroep op ons doen voor nieuwbouwopdrachten en renovatieprojecten. Op al onze dakwerken en daktimmerwerken geniet u trouwens van eengarantievan10 jaar.

 

Op zoek naar een ervaren dakwerker in de regio rond Antwerpen?

 

Vertrouw op het vakwerk van Brasschaatse Schaliëndekkers en vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsofferte aan!

Brasschaatse Schaliëndekkers uit Brasschaat (Antwerpen): loodwerken, zinkwerken & koperwerken