Vakwerk in dakwerken en daktimmerwerk

Met dertig jaar vakmanschap in dakwerken en daktimmerwerken is Brasschaatse Schaliëndekkers (Brasschaat, Antwerpen) een bekend specialist en dakwerker in de regio. Wij zijn de geschikte partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

 

Brasschaatse Schaliëndekkers heeft een oplossing voor elk soort dak, plat of hellend. In samenspraak met u bekleden we het dak met dakdekkersmateriaal, dat past bij uw smaak en budget. Er is een groot aanbod aan roofing, dakpannen, natuur- en kunstleien waaruit u uw keuze kunt maken. We vertellen u graag meer over de milieuvriendelijke en/of isolerende eigenschappen van de diverse materialen. Op alle dak- en daktimmerwerken geven we maar liefst 10 jaar garantie.

 

Om uw dak helemaal tiptop in orde te brengen, biedt Brasschaatse Schaliëndekkers ook nog andere diensten aan. Zo voeren we allerlei zinkwerken, koperwerken en loodwerken aan daken uit om het volledig af te werken. Verder plaatsen we lichtkoepels of dakramen van het topmerk Velux, zodat u in uw pand of woning van meer licht kunt genieten.

 

U kunt ook een beroep op ons doen om uw gevel vakkundig te laten bekleden.

 

Op zoek naar een vakman voor het nieuwbouw- of renovatieproject van uw dak? Neem dan contact op met Brasschaatse Schaliëndekkers!

Onze dakwerkers doen gevelbekleding en daktimmerwerken in de regio Antwerpen (Brasschaat)